host, host...

hejsan hejsan.. har varit sjuk dom här senaste dagarna .. så jobbigt..
har inte orkar blogga på typ hundra år heller :P hah och inte jennie heller tydligen eftersom.. det var ju ett tag sen..? HAHAH iaf... mår lite bättre idag men hostar fortf som ett ***! hah
idag kände jag verkligen för att måla o hålla på :P men eftersom jag inte köpt nya tavlor så målade jag över enn gammal .. såååååååååååååååååååååå HAHA alltså ja vet inte HUR många gånger jag målat över den här tavlan MEn den som såg ut sååååå häääääär :




ser nu ut så HÄR :



hah ,, så fult ... tänkte måla med akryl först men sen ba ÄH oljefärg Hah..

iaf jag ska försöka sova snart.. urk...

hajdo

when your days are going to fast

det SÅ snöar ute :P haha det har blivit så jävla kallt nu för tiden..
iallfall så väntar jag på att en viss person ska komma hem så ja kankse kan få skjuts till ica o få hämta mitt paket :D!!!!!  änyways.. ska väl försöka städa lite.. alltså det är så jävla tidigt  tycker jag .. börjar typ bli mörkt ute redan.. så anoying .. men städa !! ah HÄJJJ ....
possposs

Dagens fundering

...varför har man alltid en bra hårdag när man inte ska göra något speciellt alls? hahah det har jag undrat många ggr.... Nu ska jag äta gotti och se på film. mvh jennie

so why aren't we happy yet?

Sitter och sorterar mina en miljon listor på spotty! Hittade den här låten, som jag inte hört på många år! Haha jag och susan brukade lyssna på den i typ åttan. Det är så kul när man hittar bortglömda låtar som gör att man minns massa saker!!

work baby work!

Jag har gått och blivit med jobb! Är dock inte hundra på om jag ska ta det än.. men inom några dagar måste jag bestämma mig! Jobbet är i cypern, på en pub & beach bar.. inte alls rhodos á la party style utan det här stället ligger rätt avlägset på en lugn och vacker resort! 20+ och sol lockar jävligt mkt just nu(!) och magkänslan säger åk,åk,åk.....


Eldar i svart del 2

asssså madde, tänkte typ suprisa dig och göra de där inlägget om dig och ditt stjärn&måntecken.. som du väntat på... men jag orkar ej!! sorry!

Se det som kvalitetstid med ditt hem hahaha

"Ha roligt när du städar, se det som kvalitetstid med ditt hem"

Jaha... ska man kanske dra tummen ur arslet och ha lite kvalitetstid med sitt rum? Vore gött att till kvällen ha ett helt städat rum och tända massa ljus..hihihihihihihi let's give it a try!



ser du stjärnan i det blåååååå

just ja, idag hittade jag ca 3 hemsidor idag som jag aldrig sett förut(!!) om horoskop. trodde typ att jag hittat alla såna sidor förr! men dom här var as intressanta! så har spenderat x-antal timmar med att läsa om 'mig själv' ... asså fettttttttttttttttttttt mkkkkkkt stämde! sjukt intressant.

ska läsa om dig imorn madde.

p.s. p!nk är gravid!!!! asså fett sött

musik non stop

vart as sugen på att blogga men obs att jag inte har något viktigt att säga.
jag rökte nyss och gäspade ca 7 ggr medans så kanske att jag ska sova snart.
men(!) så här på nätterna kommer jag på massa konstiga saker jag vill säga till folk, hjärnan hetsar mig att ringa och berätta, men lite tur att det är natt och att jag har denna spärr som hindrar mig från att ringa och väcka folk för att säga konstiga grejer. nyss ville jag liksom ringa till en pers och säga "jag önskar att du + den var en familj och så vill jag vara ert barn." obs att dessa personer är +1 +3 år äldre än mig så att det hade blitt väldigt wierd om jag ringt och sagt detta.

ps. fett taggad på att spela maddes nya spel förfesten på fredag!! asså lovar att ta med mitt bästa humör och vara förberedd på att förlora. ds.

ps2. igår var jag och madde lite deppiga så hon kom hit så kom vi på ett eget spel 'happy-game' med massa knäppa regler som gjorde så man skrattade automatiskt. är lite stola över att vi tog tag i saken så pass bra ds2.

asså whats up med mitt liv och spel just nu?! kanske det är ett tecken att jag borde satsa pengar på spel? skoja. men läste en bok nyss och i berättelsen var det en berättelse om en kille som börjde be till gud, varje dag bad han "gör så ja vinner på lotto!!!" .. detta gjorde han varje dag, jätte länge! till slut vart gud fett arg och sa men för i helvette köp en lott annars kan jag ju inte göra så du vinner på den!!! asså fett tänkvärt.

godnatt!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck!

oooooooorkaaaaaaa meeeee liiiiiveeeeeeeeeeeeeeeet dåååååååå!!!!
AS TRÖTT o har fett mykt o göra.. orkar inte .. ska väl sleepa ... ADIOS PPLE!!!



FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖCKKKKK YOUUR FACEE! hahahaha

deeper than deep you took me on a trip baby

Mina humörsvängningar fortsätter.... aldrig vart med om liknade alltså! Hoppas det inte fortsätter länge till. Men passar på att blogga medans jag är glad. Det var något spec jag skulle skriva. . . men nu glömde jag vad? Aja, förut la jag upp en profil på en sån här au pair sida, mest för att jag hade tråkigt, jag menar jag är inte så himla förtjust i barn. Nu har jag dagligen nya röstmeddelanden från mammor som gått in i väggen och vill att jag ska ta hand om deras skitungar...nyss ringde en från alperna i frankrike haha!! Kommer inte ringa upp!

4 saker som jag stör mig på just nu:

min tv-sladd har gått av?!
jag är sugen på tomat 24/7
klippte alla naglar, känns obekvämt och naket
sthlm kallar på mig löningshelgen, men jag får inte ens nån lön?



INLEVELSE!

Im not ready to make nice

Holaa, denna dag har varit jävligt seg för min del.. inte gjort ett piss faktiskt!
skulle gå till anna o kolla på  hennes tavla o kolla träffa lilla julia men nepp de hade jag ingen ork för ..
blir väl nån annan gång .. skulle klippa mammas hår också .. fail
haha ska nog kolla på nån film eller serie nu då .. HAre gÖTt possposs!


bjuder på denna bild ..
Jag och jennie ville grilla den här dagen men hade inget att grilla .. sen så hittade vi en liten gris och gav den ett äpple o kastade på grillen...  sen den god ut tycker du ? hahahhaha XD



THEY SAY TIME HEALS EVERYTHIIING ... BUT IM STILL WAITIIN (8) ..

Detta fält måste fyllas i

tja tja! dagarna går sjukt jävla fort. det är redan fredag igen?! känns som om förra fredagen var igår..typ! iaf har jag ett gäng jobbiga stalkers som telefonterrar mig. bland annat tandläkarn, arbetsförmedlingen och sen en italiens kvinna som ringer directly from italy! tandläkarn vill att jag ska laga mina hål.... arbetsförmedlingen vill antagligen veta om jag lever.. och kvinnan från italien vill ha mig som au pair! haha!

men jag ingorerar dessa röstmeddelanden och missade samtal.. lite gött ändå. typ i have the power hahah.
ikväll ska jag ta med min kusin på bio, hon har ju precis fyllt 15 och får nu gå lagligt på skräckilm.. ska så klart invigas med paranormal activity 2... hörde senast för några dagar sen från en skräckfantast att den är sjukt läskig.. att 1:an är som en barnfilm i jämförelse.


gammal härlig 09 bild.. skumparty på sjökrogen.. happy times happy times

you are never going to learn, huh? guess not (A)

OKAAY :D nu har ja målat ännu mer men är ännu inte riktigt klar :)

CHECK IT OUT...  ah.. den är så jobbig o måla ..  nu blire PAUS



den blev så där hitills då... -.- hah ADIOS

Raowr...

Ska lägga upp en bild på tavlan som jag håller på med just nu :)
IDAG kom jag på vad jag ville göra och det blev ansiktet på en tiger.. jag ska göra den svartvit och endast ögonen ska vara i färg xD

varför bakgrunden är blå ? jo , först målade jag röd bakgrund sen när jag målat halva tavlan kom jag på att nej men blå är ju snyggare.. sen så blev de bara en ful bakgrund så ja sket i den ett tag .. så nu målar jag över det med ett tiger ansikte fast den är inte riktigt klar .. laddar upp den nu mest för att ajg skulle visa den för anna hah., ( it was her that i should put it on the blog ) iaf så blev bilderna ja tog på den inte så bra MEN HERE IT GOES !!

tavlan är sååå inte klar!


jag har inte kommit så långt med tavlan meeeen, hoppas den blir bra :) THIHI!!
nu ska ja lägga mig o kolla på teve :) possposs